Algemene voorwaarden

Mooi & Magisch
Partner van Studio Joli en gevestigd en kantoorhoudende te Waalre,
Nederland, en statutair gevestigd te Eindhoven, Nederland. Mooi&Magisch.nl is bij studio Joli ingeschreven in het Handelsregister te Eindhoven,
KvK-nummer 17196670
BTW nummer: NL001909625B05

Rekening gegevens:
IBAN nummer: NL28INGB0004526021
BIC code: INGBNL2A Studio Joli

Vestigingsadres/Atelier:
Eindhovenseweg 7
5582HN Waalre

Leslokatie/studio
De Witbogt 4
5625AG Eindhoven
 
Agehele disclaimer
De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door Mooi&Magisch samengesteld. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere commerciële doeleinden, gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze. Dit geldt ook voor alle foto- en filmmateriaal wat door Mooi & Magisch wordt gepubliceerd op Social media zoals FaceBook, Pinterest, Instagrm, Twitter etc.

Algemene aansprakelijkheid
Mooi&Magisch kan onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk worden gesteld voor letsel of schade die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten. Daarnaast is Mooi & Magisch niet aansprakelijk voor andere direkte of indirekte schade van de afnemer en/of derden die aan of door de geleverde goederen mochten ontstaan. Alle produkten voldoen, tenzij anders vermeld, aan de vereiste richtlijnen. De afnemer is verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de gekochte producten.

Verzending
De verzendkosten zijn bepaald uit een gemiddelde kostprijs. Dit zijn dus niet alleen de portokosten, maar ook administratie-, loon-, materiaal-(verpakking, inkt, papier)-,  iDeal-, vervoer- en servicekosten. Bij het bestelproces wordt het verzend bedrag bepaald. Door akkoord te gaan met de voorwaarden ga je ook akkoord met de kosten van verzending.

Bestellingen worden uitsluitend geleverd na betaling per iDeal, PayPal of vooraf overschrijven per bank. 
Indien anders aangegeven kan de bestelling worden betaald bij afhalen van de bestelling op het volgende adres: De Witbogt 4, 5652AG Eindhoven
Dit kan op alle werkdagen tussen 10:00 - 12:00 uur, of anders op telefonische afspraak.

Mits de voorraad toereikend is en met uitzondering van vakantieperiodes worden bestellingen altijd binnen twee werkdagen bij MyParcel aangeleverd. Normaliter wordt uw bestelling vervolgens binnen twee werkdagen aangeleverd op het opgegeven adres. Totaal kan de levering dus vier werkdagen in beslag nemen.

Retourzendingen We gaan ervan uit dat u tevreden zult zijn met alle producten die u via onze online shop aanschaft. Desalniettemin verzoeken wij u om bij ontvangst van uw bestelling meteen te controleren of de producten aan uw wensen voldoen. Artikelen die verkrijgbaar zijn in onze webwinkel mag u binnen veertien dagen na ontvangst retourneren indien deze niet voldoen aan uw verwachtingen. 
Retourzendingen die wij binnen 14 dagen na aankoop ontvangen zullen wij vervangen ofwel het volledige aankoopbedrag restitueren, mits deze producten onbeschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit geldt ook voor artikelen in een bestelling. Deze kunt u binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. U krijgt dat de verkoopprijs van het artikel gecrediteerd. kel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mooienmagisch.nl

Retourzendingen dienen gestuurd te worden naar:
 
Mooi & Magisch
​p/a Studio Joli
De Witbogt 4
​5652AG Eindhoven

Let wel, dit geldt uitsluitend voor artikelen die uit ons standaard assortiment zijn besteld. Een door u aangevraagde bestelling, betreffende artikelen die afwijken van ons assortiment, kunt u niet retourneren, tenzij dit een klacht omtrent kwaliteit of schade betreft.

Aansprakelijkheid verzending
De koper is verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste adressering tijdens het bestelproces. Wanneer een naam of adres niet volledig of onjuist is ingevuld kan Mooi&Magisch nooit aansprakelijk gesteld worden voor vermissing van de bestelling.

Kortingsbonnen
Kortingsbonnen worden uitsluitend uitgegeven door Mooi&Magisch
Wanneer aan de aktievoorwaarden wordt voldaan, geeft invoer van een kortingscode bij de bestelling recht op de door Mooi&Magisch toegezegde reductie. Een reductiepercentage of -bedrag wordt gegeven over een orderbedrag exclusief verzendkosten. Per bestelling kan slechts één kortingscode worden verzilverd. Kortingsacties kunnen niet in combinatie met andere akties of kadobonnen worden gebruikt.

Cursus/Workshop
Mooi&Magisch streeft ernaar om alle cursussen en workshops te laten plaatsvinden. Bij calamiteiten (bijv. extreme weersomstandigheden) of te weining inschrijvingen (minder dan vier) wordt het recht behouden de cursus/workshop te verplaatsen naar een andere datum. Indien de vaste docent verhinderd is wordt naar vervanging gezocht. Wanneer vervanging niet mogelijk is wordt de cursus opgeschort naar een andere, door Mooi&Magisch bepaalde datum. Wanneer een cursus of workshop door een externe partner of bedrijf wordt verzorgd, zal deze bij onvoldoende deelname worden verplaatst naar een andere datum, of worden geannuleerd. Wanneer cursisten verhinderd zijn op een cursusdatum kan deze niet worden ingehaald, tenzij dit voor aanvang van de cursus anders is afgesproken met de docent. Cursisten kunnen bij verhindering geen aanspraak maken op reductie van het cursusgeld.

Cursusgelden
Cursisten dienen uiterlijk een week voorafgaand aan de cursus of workshop het cursusgeld over te maken op bovenaan vermeld rekeningnummer,
onder vermelding van het ordernummer van de reservering. Mocht de betaling een week voor de startdatum niet op genoemde rekening zijn bijgeschreven, behoudt Mooi&Magisch het recht om de inschrijving te laten vervallen en in de plaats mensen van een wachtlijst aan te trekken.

Restitutie cursusgelden
Bij afmeldingen binnen een week voor startdatum van de cursus of workshop wordt het cursusgeld niet terugbetaald.
Bij afmeldingen die gedaan meer dan een week voor aanvang van de cursus of workshop kan deze op een latere datum worden ingehaald.

Foto's / Beeldmateriaal
Tijdens onze cursussen worden incidenteel foto's genomen. Tenzij van te voren aangegeven, gaat  men bij deelname aan de cursus automatisch akkoord dat dit beeldmateriaal mag worden gebruikt voor de website of voor andere marketing doeleinden.