G-6V8XQEVRTQ

Heksencafé Eindhoven

Zoals de naam doet vermoeden organiseren wij een laagdrempelige, informele (reguliere) bijeenkomst in de vorm van een good old ‘Heksencafé’

Sinds 2017 organiseren we deze gezellige avonden met regelmaat, waarbij het doel is om spirituele mensen, die interesse hebben in folklore, tradities en gebruiken rondom hekserij, bij elkaar te brengen. 

Elke derde vrijdag van elke oneven maand gaan we om 19:30 uur open en sluiten rond de klok van 23:00 uur

20 mei as is de eerstvolgende en het belooft weer een inspirerende avond te worden!

Heksenmarkt
Net als afgelopen keer hebben we weer een kleine 'heksenmarkt' waar diverse heksen zich al hebben aangemeld om hun heksenspulletjes, snuisterijen, kruiden en magische attributen aan te bieden. De tafeltjes staan bij binnenkomst links in de studio en we verkopen tussen 19:30-21:30

Heksenpraatjes
Elke bezoeker mag spreekruimte aanvragen, gerelateerd aan de hekserij. Dit mag gaan over activeiten, workshops, ervaringen etc. Er zijn natuurlijk volop heksenpraatjes bij de verkooptafeltjes. Schroom niet om vragen te stellen en je te laten informeren.

Daarnaast zijn er diverse afzonderlijke sprekers die ervaringen, informatie of interessante agendapunten met je willen delen.

Entree is €3,50. Hiervan betalen we de onkosten, drank (non- en alcoholisch) en versnaperingen.

Op FaceBook hebben we een groepspagina, speciaal voor het heksencafé met foto’s en informatie. Via deze link kun jij je aanmelden:

https://facebook.com/events/s/heksencafe-eindhoven/780250982964470/

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse om ook te komen? 

Mail, app of bel ons voor je aanmelding of voor extra informatie!

Blessed Be

Sandy en Erica