Tree of Life hout wand of raam ornament 55cm

48,95

Excl. BTW: 40,45

Excl. BTW:
40,45
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Tree of Life ornament hout
Levertijd:
1-2 werkdagen

Beschikbare opties:

Omschrijving

Magische houten Tree of Life wand ornament 55cm

Magische houten Tree of Life raamornament of wanddecoratie van 55cm 
De Levensboom is een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld, met zijn takken reikt hij naar wereld boven ons. Hij is dan ook een verbinder van de drie werelden: moeder aarde, de atmosfeer waarin we leven en de hemel.

​De Levensboom wordt ook wel Kosmische Boom, the World Tree, de Heilige Boom en de Tree of Life genoemd. De wortels, de stam en de takken staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest en is een krachtig symbool van de ontwikkeling en groei. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven, onsterfelijkheid en onderlinge verbondenheid van alles wat leeft, maar ook de wedergeboorte, omdat hij aan het einde van de herfst zijn bladeren kon afgooien om de winter door te brengen in een bladloze rust, en vervolgens nieuwe bladeren aan te maken bij de aanvang van de lente. Als symbool van de familie verbindt de Levensboom generaties uit het verleden, het heden en de toekomst op een mooie en zichtbare manier…

FSC (Forest Stewardship Council) is het eerste internationale keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties.
Beoordelingen (2)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder