Verzending

Verzending
De verzendkosten zijn bepaald uit een gemiddelde kostprijs. Dit zijn dus niet alleen de portokosten, maar ook administratie-, loon-, materiaal-(verpakking, inkt, papier)-,  iDeal-, vervoer- en servicekosten. Bij het bestelproces wordt het verzend bedrag bepaald. Door akkoord te gaan met de voorwaarden ga je ook akkoord met de kosten van verzending.
Bestellingen worden uitsluitend geleverd na betaling per iDeal, PayPal of vooraf overschrijven per bank. 
Indien anders aangegeven kan de bestelling worden betaald bij afhalen van de bestelling op het volgende adres: De Witbogt 4, 5652AG Eindhoven
Dit kan op telefonische afspraak.
Mits de voorraad toereikend is en met uitzondering van vakantieperiodes worden bestellingen altijd binnen twee werkdagen bij MyParcel aangeleverd. Normaliter wordt uw bestelling vervolgens binnen twee werkdagen aangeleverd op het opgegeven adres. Totaal kan de levering dus vier werkdagen in beslag nemen.

Retourzendingen We gaan ervan uit dat u tevreden zult zijn met alle producten die u via onze online shop aanschaft. Desalniettemin verzoeken wij u om bij ontvangst van uw bestelling meteen te controleren of de producten aan uw wensen voldoen. Artikelen die verkrijgbaar zijn in onze webwinkel mag u binnen veertien dagen na ontvangst retourneren indien deze niet voldoen aan uw verwachtingen. 

Retourzendingen die wij binnen 14 dagen na aankoop ontvangen zullen wij vervangen ofwel het volledige aankoopbedrag restitueren, mits deze producten onbeschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit geldt ook voor artikelen in een bestelling. Deze kunt u binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. U krijgt dat de verkoopprijs van het artikel gecrediteerd. kel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@MooienMagisch.nl. 

Retourzendingen dienen gestuurd te worden naar:

Mooi&Magisch
De Witbogt 4
5652AG Eindhoven
Let wel, dit geldt uitsluitend voor artikelen die uit ons standaard assortiment zijn besteld. Een door u aangevraagde bestelling, betreffende artikelen die afwijken van ons assortiment, kunt u niet retourneren, tenzij dit een klacht omtrent kwaliteit of schade betreft.

Aansprakelijkheid verzending
De koper is verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste adressering tijdens het bestelproces. Wanneer een naam of adres niet volledig of onjuist is ingevuld kan Mooi&Magisch nooit aansprakelijk gesteld worden voor vermissing van de verzonden artikelen