Tarot voor 'dummies' 6 lessen, start zondag 1 september 2024 14:00-16:30 uur.

179,00

Excl. BTW: 147,93

Excl. BTW:
147,93
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Tarot voor beginners

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Tarot voor 'dummies'

Tarot is een boeiend spiritueel kaartspel. Het leren kennen van de kaarten is een prachtige ontdekkingsreis naar inzicht en zelfkennis. Tarotkaarten voorspellen geen toekomst, maar helpen je zeker op weg, waarbij je eigen intuïtie leidend is. Ze geven je antwoord op je (levens)vragen. De kaarten leren je de lessen te zien in alles wat op je pad komt en geven je zo de kans om te groeien.

Maar hoe raak je nou wegwijs in deze 78 mystieke kaarten vol symboliek? Waar moet je beginnen? Hoe krijg je het overzicht? Hoe begin je met leggen en wat betekent dat dan?

In deze praktijk cursus (dus niet online!) van 6 lessen gaan we stap voor stap, per groep, rustig opbouwend, alle kaarten doornemen. 
Het uitgangspunt is dat je de belangrijkste aspecten van de kaarten onthoudt en je niet telkens de betekenis op hoeft te zoeken. Je kunt zélf de interpretatie en de uitleg geven!
In de periode tussen de lessen oefen je thuis

We werken in de lessen met de universele Rider Waite tarot. Dmv een visuele presentatie wordt de symboliek per kaart uitgelegd en visualisatiesessies, interactieve legoefeningen en meditaties helpen je om je intuïtieve vaardigheden toe te passen bij het interpreteren van de betekenis.

Je zal zien dat je steeds enthousiaster en meer bewust wordt!

Om de kwaliteit en de aandacht per persoon optimaal te houden is er een beperkt aantal deelnemers vastgesteld.

Data:
1 september, 29 september, 27 oktober, 24 november, 22 december, 19 januari Tijd: 14:00-16:30 uur
Plaats: Mooi en Magisch, Witbogt 4, 5582HN Eindhoven
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder